Hornets ‘Walker treffer 60 i nederlag, mens Warriors lider fjerde tap på seks kamper

Jimmy Butler, i sin tredje kamp med 76ers, tappet en trepeker etter hvert som tiden gikk ut på overtid, og Philadelphia vant en NBA sesonghøye 60 poeng fra Kemba Walker for å slå Charlotte Hornets 122-119 lørdag kveld.

“Så mye som jeg ønsket at skuddet 1xbet skulle gå inn for å vinne spillet, ville jeg også at det skulle gå inn fordi jeg ikke ønsket at Kemba skulle gi meg 70,” sa Butler med en latter. “Jeg ville at den skulle stoppe på 60.” Philadelphia 76ers (@sixers) JIMMY BUCKETS CALLED GAME @ JimmyButler | #HereTheyCome pic.twitter.com/Yl5w9taEqr 18. november 2018

Walker’s 60 poeng var en karriere høy og toppet Klay Thompsons 52 for Golden State mot Chicago 29. oktober for de fleste i ligaen denne sesongen.Men to-tiden All-Star var merkbart opprørt etter kampen om lagets tredje tap denne sesongen til 76ers, hvorav to har kommet på overtid.

“Jeg er fremdeles stolt, det er en utrolig ting å gjøre akkurat der, ”sa Walker om spillet sitt. “Jeg er bare sint på at vi tapte. Jeg er en konkurrent. Det hadde vært enda bedre med en seier.

Philadelphia-trener Brett Brown kalte Walkers innsats for “fantastisk og utrolig.”

“Vi prøvde å dobbeltføre ham og vi 1xbet prøvde sikrer ham, ”sa Brown. “Realiteten i det er at du har Joel [Embiid] og Jimmy i den situasjonen, og han gjør det mot to defensive ligaspillere i hele ligaen. Han er bare vanskelig å beskytte, og han er virkelig unik.…Seksti poeng i et NBA-spill mot et ganske bra forsvarslag er en bemerkelsesverdig innsats. ”

Andre steder ga Luka Doncic Dallas Mavericks et glimt av en spennende fremtid og forlenget en dårlig uke for Golden State Warriors. Rookie scoret 24 poeng, inkludert en kort genser som satte Dallas foran for godt, og Mavericks slo Warriors 112-109.

19-åringen fra Slovenia ankom NBA etter å ha ledet Real Madrid til Euro League-tittelen 2018. Lørdag slo han en 10-foter i banen med 1:10 igjen for å sette Dallas opp 109-108, og forseglet spillet med to frikast med syv sekunder igjen.

“Jeg har vært gjør dette da jeg også var i Madrid, ”sa Doncic. “Jeg elsker skuddet i siste øyeblikk. [Men] selvfølgelig er det annerledes. Det er NBA.Det er den beste ligaen i verden. ”

Golden State spilte uten skadede startere Stephen Curry og Draymond Green og tapte for fjerde gang på seks kamper.The Warriors droppet back-to-back-spill for første 1xbet betting bonus gang denne sesongen, og lørdag ledet de med åtte poeng i andre omgang før Mavs stevnet.

Kevin Durant bommet på to skudd og Klay Thompson ett i siste minutt, som alle kunne ha bundet kampen eller satt Golden State foran. “Du legger ikke til at NBA-poster blir frustrerte,” sa Thompson. “Jeg har ikke tenkt å gå over her og dvele ved å savne et par skudd, savne et skudd som knytter seg til spillet dette tidlig på sesongen.”

Det var bare andre gang Dallas har slått Golden State i de siste 19 møtene deres, den andre kommer i desember 2015, en av bare ni kamper Warriors tapte den vanlige sesongen.