1xbet norsk tipping odds

Slik spiller du
Det er ganske enkelt å plassere en innsats på 1xbet-nettstedet takket være et godt bygget og lett tilgjengelig nettsted. Først må du velge den disiplinen du vil satse på. De finner du blant de norsk tipping odds mest populære sportene på første side eller i listen over andre idretter i sidefeltet.
På dette tidspunktet vil det være mulig å velge arrangementet, “Live og kommende arrangementer”. I delen “Konkurranser” kan du få tilgang til listen over mulige fremtidige spill, alle turneringer og konkurranser relatert til den valgte sporten. Ved å klikke på ‘Naviga…’ kan du få den komplette listen delt på land, med referanse til den valgte sporten. Herfra og videre vil det være nødvendig å avgjøre hvilken konkurranse du vil satse på for å få billetten til å vises og bestemme hvilken type spill du skal gjøre: enkelt, flere eller et system. Velg beløpet du vil spille, og spillet er ferdig. Samme prosedyre for live spill: bare klikk på den røde lenken ‘Live’ eller ‘Live in progress’ i den grønne linjen. Resten er den samme og ganske intuitiv.
Sluttkommentarer

Det nordiske preget av den svenske bookie
Oppsummert er det svært få feil på dette nettstedet. 1xbet er et solid nettsted som tilbyr et tydelig og ryddig grensesnitt og som kan tilfredsstille smaken til de mest krevende spillerne. Tilbudet av sport og markeder, odds og utbetalinger er virkelig bemerkelsesverdig. Tilbudet om streaming og livescore. Den eneste feilen er mangelen på noen fagområder som hester og virtuell sport. For resten blir problemet med telefontjenesten snart løst, noe som imidlertid dekkes optimalt av chattetjenesten og e-post upåklagelig.

1xbet
En av de mest kjente bookmakerne er 1xbet, i prinsippet kalt Betandwin. Grunnlagt i 1997, hadde opprinnelig bare 12 ansatte, i dag kan det skilte med over 3000 med inntekter som overstiger 500 millioner euro per år. 1xbet var en av de første bookmakerne som skapte en digital plattform for live-spill.
1xbet opererer på det italienske markedet med ADM-lisensen 15026 kontrollert av 1xbet Party Digital Entertainment. Merket har blitt kjent også takket være samarbeidet med selskapet med noen av de viktigste internasjonale sportsarrangementene inkludert Moto GP og Euroleague. For tiden er selskapet også en partner av Juventus, Real Madrid og Anderlecht, lag som er godt kjent internasjonalt. I det siste var det også med lag på nivåene i Milan, Barcelona, ​​Bayer Monaco og andre.
1xbet-skjermer

1xbet bonus
1xbet 1xbet velkomstbonus er en av de høyeste i omløp som får 100% på det første innskuddet og med en midlertidig tapsforsikring. I denne delen vil vi snakke om betingelsene for bruk av denne 1xbet-bonusen, de ekstra kampanjer som foreslås og de aksepterte betalingsmetodene.
Fra sistnevnte aksepteres nesten alle de mest brukte betalingsmetodene, bortsett fra Maestro debetkort. En veldig interessant ting er at ingen kommisjoner blir brukt.
De andre tilbudene
For å sikre 1xbet velkomstbonus med 1xbet, registrerer du bare på nettstedet og foretar et første innskudd på minst € 10 som en 100% 1xbet bonus vil bli gitt for maksimalt € 50. De første tre månedene er du også dekket av en forsikring som refunderer nettotapet opp til € 50 per måned. Som vi sa, er de første trinnene å ta: å registrere deg på nettstedet, få tilgang til den personlige spillkontoen, velge den foretrukne betalingsmåten og betale beløpet som 1xbet-bonusen vil bli beregnet på. Når du har gjort disse enkle trinnene, kan du allerede gjøre de første spillene.

Tilbud for nykommere
Betingelsene for en bookmakers velkomstbonus på 1xbet er ofte avgjørende for å vurdere en ny kunde.
I 1xbet, for å dra nytte av tilbudet, må det første innskuddet gjøres utelukkende ved bankoverføring og kort som MasterCard, Visa, Paypal eller Postepay aksepteres. Du kan gjøre både enkelt- og flere innsatser, på enkeltkamper og på mange live-begivenheter. Det viktige er at minimum odde er lik 2,00. Gratis summen blir utbetalt i to avdrag: 50% umiddelbart og den andre halvparten etter at kontoen er bekreftet. I tillegg kan du bare dra nytte av 1xbet-bonusen hvis du setter inn innen 30 dager etter registrering. 1xbet refusjonsbonus beregnes på 25% av tapene på hver av de første tre månedene fra registreringsdatoen. Maksimal refusjon, lik € 50 månedlig for totalt € 150, blir kreditert i løpet av de to dagene etter utløpet av de første tre månedene. For å kunne dra nytte av beløp som stammer fra refusjonsbonusen på 1xbet, må de satses minst fire ganger innen 30 dager etter at de er kreditert på spill med odds lik eller større enn 2,00.